Curs de limba germană. La Centrul Cultural German încep înscrierile

limba germană

Puteți începe noul an cu un curs de limba germană. De luni, 4 ianuarie, se face înscrieri la Centrul Cultural German. Orele se țin online și sunt pentru toate nivelurile, de la începători, până la avansați.

Centrul Cultural German începe o nouă sesiune de cursuri online de germană A1 – C1. Înscrierile se fac în perioada 4 – 13 ianuarie. Cursurile vor dura 10 săptămâni, în intervalul 18 ianuarie – 26 martie. Sunt două modalități în care se pot ține orele: fie două întâlniri de câte 135 minute pe săptămână sau trei întâlniri de câte 90 minute. Detaliile urmează să fie stabilite de cursanți împreună cu profesorii.

Prețul cursului este de 900 lei și poate fi plătit în două rate, prin transfer bancar. Elevii, studenții și pensionarii plătesc 800 lei. Cei care se înscriu prima dată și vor să fie testați achită un avans de 40 lei, taxă de administrare, care se va scădea din prețul cursului.

„Cei care au cunoștințe anterioare de limba germană, chiar și minime, și necesită o testare de plasare la nivel sunt rugați să completeze testul Goethe de auto-evaluare, fără a folosi dicționare”, spun cei de la CCG. Viitorii cursanți trebuie să comunice punctajul obținut în formularul de înscriere, care va fi publicat în 4 ianuarie. Ei vor fi contactați pentru finalizarea testării.

Mai multe informații, aici.

About Post Author