Dar din dar. Poți face sărbătorile mai frumoase pentru niște oameni necăjiți

acasă în banat

„Dar din dar” este campania prin care Asociația Acasă în Banat vine, în perioada sărbătorilor pascale, în sprijinul unor familii pentru care speranța aproape că s-a stins. Voluntarii asociației strâng alimente pentru a le oferi celor care se află în dificultate: familii sărace sau bătrâni singuri.

„Ne pregătim să ajungem din nou la zeci de familii din Timiș și din Caraș-Severin care nu au ce să pună pe masa de sărbători. Desfășurăm această campanie de cinci ani și, până acum, am transportat peste 1.500 de pachete în mai multe localități din cele două județe. Nu ducem doar alimente, ci speranță, încredere și bucuria pentru acești oameni, că nu au fost uitați”, spune Radu Trifan, președintele Asociației Acasă în Banat.

Cei care doresc să contribuie pot face o donație în contul Asociației Acasă în Banat, menționând numele campaniei, „Dar din dar” sau pot oferi pachete cu alimente neperisabile în termen de valabilitate. Voluntarii asociației Acasă în Banat vor achiziționa din banii donați alimente de bază neperisabile, în special conserve de carne, legume, compoturi, dar și ulei, zahăr, mălai și orez, fructe, cartofi, produse de igienă și dulciuri.

Campania este susținută și de Banca Regională pentru Alimente Timișoara. Dacă doriți să oferiți pachete cu alimente sau vă alăturați ca voluntari, puteți contacta AICI Asociația Acasă în Banat.

Puteți face o donație în contul Asociației Acasă în Banat

  • Donații în LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801
  • Donații în EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801
  • SWIFT/BIC: BTRLRO22
  • Revolut: 0748918091
  • PayPal: acasainbanat@gmail.com
  • SMS la 8845 cu textul BANAT

About Post Author