Șantierul din centrul Timișoarei nu se închide. Doar se mută!

banda

Șantierul din zona centrală a Timișoarei nu se termină prea curând. Doar se mută pe alte străzi! Urmează și restricții, dar primarul Nicolae Robu promite că traficul nu va mai fi închis integral.

Șoferii sunt exasperați de câteva zile de restricțiile de trafic impuse de primărie în zona Michelangelo – Brătianu. Se lucrează la lărgirea părții carosabile și se montează borduri. În aceste condiții, accesul auto este interzis, iar șoferii sunt obligați să caute rute alternative. S-a ajuns să se stea zeci de minute în trafic. Teoretic, toate lucrările trebuie să se termine până duminică seară, astfel încât în prima zi de școală să se poată circula normal.

Calvarul nu se termină însă, pentru că primarul Nicolae Robu anunță că șantierul se mută. De această dată, în jurul primăriei. „Se va lucra pe str. 20 Decembrie, de la MIU până la Mihai Viteazul, apoi pe Bd. Ferdinand și pe str. CD Loga, prin fața primăriei. Va intra în lucrări de îndată ce finalizăm lucrările pe artera Michelangelo – Brătianu. Se lucrează și acum pe Michelangelo și pe Brătianu, până la Liceul MIU. Prioritar este să terminăm partea care duce la podul Michelangelo, astfel încât să avem funcțional acest ansamblu de străzi”, a explicat edilul.

Șantierul va începe peste câteva zile. „În jurul primăriei se va lucra de săptămâna viitoare, cu restricții de trafic. Nu se schimbă configurația străzilor. În sensul de la MIU vom avea o girație care va fi relocată. Va fi altfel ca aspect”, a mai spus Robu.

About Post Author