Restricții prelungite în centrul Timișoarei. Strada Michelangelo rămâne închisă

michelangelo

Nu sunt vești bune pentru șoferi, cel puțin până sâmbătă. Primăria anunță că unele străzi din centru rămân închise în continuare, iar pe altele urmează să fie interzis traficul. E haos de câteva zile în zona șantierelor.

Strada Michelangelo va rămâne închisă până sâmbătă, 7 septembrie. În plus, se închide circulația și pe Bd. I.C. Brătianu, acolo unde, în anii trecuți, erau „plantați” deja celebrii palmieri. „Pentru finalizarea lucrărilor de asfaltare, Comisia de circulaţie a municipiului Timișoara a aprobat prelungirea restricțiilor rutiere pentru închiderea traficului pe strada Michelangelo, respectiv pe Bd. Ion. C. Brătianu, tronsonul cuprins între Pasajul Michelangelo şi Bd. Revoluţiei din 1989, până în data de 07.09.2019 (ora 12), în vederea turnării stratului de uzură”, au anunțat cei de la PMT.

Nu se va putea circula nici de pe Bd. I.C. Brătianu spre Piața Iancu Huniade, respectiv pe str. 20 Decembrie 1989, între MIU și Bd. C.D. Loga. „În vederea realizării lucrărilor de asfaltare, Comisia de circulaţie a municipiului a aprobat închiderea totală a relaţiei de dreapta de pe Bd. Ion. C. Brătianu spre Piaţa Iancu Huniade şi respectiv a str. 20 Decembrie 1989 tronsonul cuprins între Piaţa Iancu Huniade şi Bd. C.D.Loga, în perioada 07.09.2019 (începând cu ora 7) – 08.09.2019 (până la ora 7)”, potrivit aceleiași surse.

About Post Author