Ciprian Trocan, la un pas să devină director cu concurs în Primăria Timișoara. E candidat unic

trocan

E doar o formalitate până când va deveni director „plin” al Serviciului Public Asistență Medicală Școlară. Ciprian Trocan, fost consilier personal al lui Nicolae Robu, a rămas singur în concursul organizat la Primăria Timișoara. Mai are de trecut un singur hop.

La concursul organizat de Serviciul Resurse Umane al PMT pentru postul de director al Serviciului Public Asistență Medicală Școlară s-au înscris doi candidați: Ciprian Trocan, director interimar, și Mihai Alexandru Mihale . Cei doi au susținut joi, 5 septembrie, proba scrisă. Trocan a făcut 84 de puncte, iar Mihale, numai 26,6. Astfel, fostul consilier personal al primarul Nicolae Robu va fi singurul care va da, în 11 septembrie, interviul.

Condițiile de înscriere la concurs erau studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, studii universitare de master în domeniul administrației publice, economic, juridic sau în specialitatea studiilor, cel puțin doi ani experiență în specialitatea studiilor și cunoștințe de operare Microsoft Office, nivel mediu.

Ciprian Trocan are 25 de ani și, în martie 2018, a ajuns consilier personal al primarului Robu. Anterior, a fost consilier parlamentar al lui Ben-Oni Ardelean, fiind membru PNL de la 18 ani. În prezent, este președintele Clubului Studențesc Liberal Timiș. În luna mai a acestui an, el a devenit angajat al PMT, după ce a promovat un concurs de angajare. Imediat, a fostnumit prin dispoziție de primar director executiv al Serviciului Public Asistență Medicină Școlară. Ciprian Trocan este absolvent al Universității Politehnica și a făcut două masterate la Universitatea de Vest, în Economie și Drept.

About Post Author