Politehnica Timișoara leagă două victorii și părăsește zona fierbinte a clasamentului

ajf timiș

Octavian Benga a debutat cu victorie pe banca tehnică a Politehnicii Timişoara, care a urcat până pe locul 11 în clasamentul eşalonului secund. „Studenţii” timişoreni au legat două victorii, în ultimele două etape, ambele cu 1 – 0, ultima în faţa celor de la FK Csikszereda, o echipă extrem de incomodă.

Alb-violeții lui Benga s-au prezentat la jocul cu FK Csikszereda cu un moral foarte bun, după ce în urmă cu câteva zile au câştigat pe terenul Gloriei Buzău.

Principalele evenimente ale primei reprize au fost accidentările lui Ungureanu şi Marvin Schieb, ambii de la Politehnica, cei doi jucători fiind înlocuiţi de Zabun şi Vidrăsan.

Repriza secundă a scos de la vestiare o echipă Politehnica ceva mai motivată, ai cărei jucători au făcut eforturi serioase pentru a contracara presingul pe alocuri agresiv al oaspeţilor. Singurul gol al întâlniri a căzut la cinci minute de la reluarea jocului, „vinovat” fiind Alin Ignea, care a înscris cu capul în poarta vizitatorilor.

Politehnica s-a impus cu 1 – 0, cu cele trei puncte câştigate urcând în clasament până pe locul 11, cu un total de 20 de puncte în 15 jocuri.

Octavian Benga a apelat la următorii jucători: Murariu – C. Jurj, Mera (cpt.), Scutaru, Cherecheş – Dros, Ignea – C. Popescu, Ad. Ungureanu (Zabun 34′), Schieb (Vidrăsan 39′) – Mir. Axente

About Post Author