Ripensia devine regina remizelor în deplasare: 3 – 3 cu Turris Turnu Măgurele, echipa fiului lui Liviu Dragnea

ripensia

Ripensia Timişoara a fost aproape să câştige toate cele trei puncte puse în joc, după ce a fost condusă cu 2-0, în prima repriză a jocului de la Turnu Măgurele. Echipa pregătită de Alex Pelici se întoarce cu punct după a treia deplasare consecutivă.

După 35 de minute de joc, tabela arăta un îngrijorător 2 – 0 pentru Turris Turnu Măgurele, cei mai sceptici suporteri ai Ripensiei aşteptându-se la un deznodământ trist, cu şi mai multe goluri încasate de Ştefan Dobre. Până la urmă, repriza s-a încheiat cu avantaj în dreptul echipei deţinute de Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, dar la un gol diferenţă, după ce Alex Neagu a readus-o în joc pe Ripensia, cu al doilea gol în ultimele două etape.

Tot trei goluri s-au înscris şi în repriza secundă, dar de această dată două goluri în poarta celor de la Turris şi doar unul în poarta timişorenilor. La cinci minute de la debutul reprizei, Albert Voinea a restabilit egalitatea, pentru ca acelaşi jucător să înscrie pentru 3-2 în minutul 79. Formaţia din Teleorman a restabilit egalitatea cu doar trei minute înainte de finalul partidei.

About Post Author