Cinci tâlhari, prinși după ce au dat o spargere în casa unui bărbat de 77 de ani

hoț

Un pensionar din Brestovăț a tras o spaimă soră cu moartea la finele anului trecut. Cinci hoți au tăbărât pe el în casă, i-au furat o sumă importantă de bani, 40 kg de alimente și l-au lăsat legat. Ei fost prinși repede, dar paguba n-a fost recuperată decât parțial.

Jaful s-a produs în noaptea de 30/31 decembrie, când cinci hoți, cu fețele acoperite, au intrat peste un bărbat de 77 de ani, într-o casă din Brestovăț. L-au bătut, l-au legat de mâini și picioare, după care au furat 28.600 de lei, două motofierăstraie și 40 de k. de produse alimentare.

„La data de 31 decembrie, politiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Timiș au identificat doi dintre bărbații bănuiți de comiterea faptei, despre care existau informații că urmeaza să părăsească țara. Au fost efectuate trei percheziții domiciliare, iar la data de 1 ianuarie au fost depistați în Timișoara doi bărbați, în vârstă de 31 și 32 de ani, bănuiți de comiterea faptei”, transmite IPJ Timiș. În urma perchezițiilor, au fost recuperate motofierestrăiele, o parte din produsele alimentare și 3.600 de lei.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 30 de zile. În 4 ianuarie, polițiștii i-au prins și pe ceilalți trei hoți. Este vorba despre bărbați cu vârste de 22, 42 și 51 de ani, care au fost reținuți, pentru 24 de ore. Miercuri ei vor fi prezentați magistraților, pentru dispunerea unei măsuri preventive.