Oameni fără adăpost, ridicați dintr-o tabără improvizată din centrul Timișoarei / FOTO

Oameni fără adăpost

Razie a polițiștilor locali, în zona Piața 700, pe lângă liniile de cale ferată. Acolo se aflau, de mai multă vreme, adăposturi improvizate, în care se ascundeau de frig oamenii străzii. Cei care au fost găsiți „acasă” au fost duși la centrul de pe strada Telegrafului.

Polițiștii locali au mers marți dimineață, în urma unei sesizări, în zona centrală a orașului, lângă o clădire de birouri din Piața 700. Era reclamată prezența unor persoane fără adăpost. Pe acolo trec conductele de termoficare, astfel că acestea își improvizaseră adăposturi.

„Pe lângă locuințele improvizate, aceștia au strâns și o cantitate considerabilă de deșeuri, zona transformându-se într-un adevărat focar de infecție. La fața locului au fost depistați doi bărbați și o femeie, din Timiș și Mehedinți. Ei au fost preluați și predați la centrul pentru persoane fără adăpost de pe strada Telegrafului. Pentru igienizarea zonei se va lua legătura cu reprezentanții CFR”, transmit reprezentanții PLT.

Potrivit acestora, nu este prima dată când din zonă sunt ridicați oameni ai străzii, însă periodic apar alții care vin și-și ridică alte adăposturi

Cetățenii care au cunoștință despre situații similare sunt rugați să anunțe Pooliția Locală, fie la numerele de telefon 0256-968 și 0256-246.112, fie prin e-mail.