21 octombrie 2020

Timișenii încă îl iubesc pe Traian Băsescu. PMP Timiș, în topul partidului

traian băsescu

Traian Băsescu își va începe, foarte probabil, în curând, primul mandat de europarlamentar. PMP, partidul pe care îl conduce, a adunat 5,76% din voturile românilor, iar județul Timiș a contribuit esențial la acest rezultat.

Deputatul PMP Cornel Sămărtinean are toate motivele să se laude, după europarlamentarele de duminică, 26 mai. O și face, într-un comunicat în care vorbește despre el la persoana a treia, iar la final se semnează. Altfel, PMP Timiș i-a adus lui Traian Băsescu exact 20.970 voturi, ceea ce face din filiala lui Sămărtinean ocupanta locului trei pe țară.

„PMP va trimite la Bruxelles doi europarlamentari. Un aport deosebit la acest rezultat l-a avut filiala locală Timiș a Partidului Mișcarea Populară, fiind a patra forță politică din județ. Organizația condusă de deputatul PMP Timiș, Cornel Sămărtinean, s-a clasat pe un onorant loc trei la nivel național după Constanța și Prahova cu 20.970 de voturi. Practic, PMP Timiș a obținut cel mai bun scor de la înființare și până în prezent”, a transmis… Cornel Sămărtinean.

„Popularii” au și câștigat într-o localitate din Timiș. Este vorba despre Moravița, unde PMP a adunat 36,26% din voturi. Rezultate bune s-au înregistrat și în Coșteiu, Pișchia, Săcălaz, Lenauheim și Giarmata.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: