27 ianuarie 2021

Primăria Timișoara s-a scăpat de Mercedes. L-a trimis înapoi la Retim și oricum nu mai avea acte pe el

mercedes

Mașina folosită de fostul primar al Timișoarei în ultimii cinci ani s-a întors la Retim, după ce a stat aproape o lună și jumătate parcată în curtea instituției de pe CD Loga 1. Dominic Fritz spune că oricum nu a găsit acte care să arate că putea folosi în continuare acel Mercedes-Benz E350. Mașina era luată în comodat de la societatea de salubrizare.

În ultimii cinci ani, fostul primar Nicolae Robu a avut drept mașină de serviciu un Mercedes-Benz. Anterior, în prima parte a primului mandat, a folosit VW-ul Passat cu care circulase și Gheorghe Ciuhandu. Mașina a făcut multă vâlvă la vremea ei. Era luată în comodat de la Retim, societate la care CL Timișoara deține 49% din acțiuni. De când a devenit Dominic Fritz primar, n-a mai fost folosită. Acum se întoarce de unde a venit: la societatea de salubrizare.

„Faimosul Mercedes care a fost folosit de fostul primar încă a fost în curtea primăriei. Va fi dus înapoi la Retim. Am constatat că a existat un contract de comodat, pentru cinci ani, încheiat în 2015. Deocamdată nu am găsit un act de prelungire a acestui contract. Asta înseamnă că, de fapt, momentan, această mașină nici nu ne aparține (…) așa că mai bine o dăm înapoi, Cred că aceste simboluri de lux nu mai au ce căuta în situația actuală în Timișoara. Eu mă descurc foarte bine ori cu bicicleta ori cu un Renault care este în proprietatea primăriei, nu avem nevoie de cadouri din partea nimănui”, a declarat, marți, Fritz.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: