23 ianuarie 2021

La Șag se cumpără totuși tablete. Proiectul trântit marți a trecut în unanimitate

universitatea de vest

Consiliul Local Șag s-a întrunit din nou miercuri, pentru a discuta achiziția de tablete pentru copiii din comună. Proiectul nu trecuse cu o zi înainte, după ce liberalii n-au votat în favoarea lui. Reprezentanții PNL susțineau că e mai bine să se cumpere laptopuri.

Primarul Flavius Roșu anunța, marți, că proiectul de HCL privind cumpărarea de tablete destinate copiilor din comună n-a trecut de plen. Nu întrunise destule voturi. Roșu, membru PSD, spunea că liberalii au pus bețe în roate acestei inițiative.

Consilierii PNL din Șag și-au explicat ulterior decizia. „Președintele de ședință, viceprimar Florin Luca a sugerat achizitia de laptopuri in locul tabletelor, pentru elevii Scolii Sag, laptopurile fiind mai utile si mai rezistente. Ca urmare a acestor discuții, majoritatea consilierilor a cerut ca ședința să fie reluată în 6 mai. Toți consilierii au fost de acord pentru achiziționarea unor gadgeturi pentru elevii Școlii Șag, cu mențiunea că ar fi mai util pentru elevi să primească un laptop. Precizăm că există fonduri suficiente pentru achiziționarea de laptopuri”, a transmis liberalul Bogdan Apostu.

Plenul CL Șag s-a întrunit miercuri la prânz și… surpriză! În câteva zeci de minute, liberalii s-au convins că sunt bune și tabletele. „S-a prezentat decizia Consiliului de Administrație al școlii, care susținea în unanimitate achiziționarea pentru toți elevii a acestor tablete, în număr de 184. După dezbateri aprinse, în final consiliul local a aprobat cu unanimitate de voturi acest proiect necesar. Mulțumesc CL Șag pentru decizia luată”, a declarat primarul Flavius Roșu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: