Jefuiți în miez de noapte, în casă, la Timișoara. Hoții, prinși foarte repede / VIDEO

Patru hoți au intrat într-o casă, în toiul nopții, la Timișoara, și i-au jefuit pe trei dintre locatarii acesteia. Au fost însă prinși rapid de polițiști și au fost reținuți pentru 24 de ore.

În noaptea de 22/23 iulie, patru bărbați cu cagule pe față au intrat într-o locuință din Timișoara și au agresat trei persoane. Au furat trei telefoane mobile, un card bancar, o brățară de aur și două chei auto. Au fost prinși în câteva ore de polițiștii de la Investigații Criminale și ulterior au ajuns după gratii.

Este vorba despre patru bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 44 de ani, despre care polițiștii spun că nu sunt recidiviști. „În cursul nopții trecute, cei patru bărbați cercetați pentru tâlhărie calificată, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând a fi propuși magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive”, transmite IPJ Timiș.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90%. Polițiștii continuă însă cercetările, pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor patru.