VIDEO. Trei timișoreni au murit într-un accident în județul Olt

Trei timișoreni au murit, luni dimineață, într-un accident petrecut în județul Olt. Printre ei, un adolescent de 16 ani. Mașina în care se aflau a fost lovită de un TIR, iar cei trei n-au avut nicio șansă.

accident

Accidentul a avut loc luni dimineață, pe DN 65 Pitești – Slatina. „Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN65 (E574) Pitești – Slatina, pe raza localității Optași, județul Olt, a avut loc o coliziune între 1 autoturism și un autocamion, eveniment soldat cu rănirea a trei persoane, din autoturism. Traficul rutier se desfășoară dirijat, pe un singur sens de mers”, informa Poliția Română.

Toate cele trei persoane au fost declarate însă decedate, potrivit reprezentanților ISU Olt. „La sosirea echipajelor, toate cele trei persoane aflate în autoturism au fost găsite încarcerate, în stop cardio-respirator. Pompierii au acționat pentru extragerea victimelor. Cele trei persoane, un bărbat de 61 de ani, o femeie de 60 de ani și un minor de aproximativ 16 ani, toți din Timișoara, prezentau leziuni incompatibile cu viața”, a transmis ISU Olt.

Potrivit presei locale, în accident au fost implicate un autocamion transportor condus de un bărbat, de 48 de ani, din Mioveni, județul Argeș, și un autoturism în care se aflau cei trei timișoreni. Cele două autovehicule ar fi intrat în coliziune frontală. Conducătorul autocamionului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu a necesitat îngrijiri medicale. A fost întocmit un dosar penal, pentru ucidere din culpă.