22 ianuarie 2021

Hartă interactivă pentru școli. Cum învață elevii din Timiș

hartă

Inspectoratul Școlar Județean Timiș a lansat o hartă interactivă privind scenariile Covid-19 pentru școli și grădinițe. O treime din total este în scenariul roșu, cu ore doar online. Sunt foarte puține cele în care elevii mai merg la clasă.

Din aproape 600 de unități de învățământ din Timiș, peste 200 sunt în scenariul roșu Elevii învață exclusiv online. Se întâmplă fie din cauza ratei de infectare cu coronavirus din localitățile respective, fie pentru că în școli sunt cazuri de Covid.

În Timișoara, toate școlile și grădinițele sunt în scenariul roșu. E cazul și altor localități, dar mai sunt și unele în care e în vigoare scenariul galben (jumătate din elevi merg la școală, jumătate învață online) sau verde verde (elevii merg la clasă). Acestea din urmă sunt însă din ce în ce mai puține, deoarece numărul cazurilor de Covid este în creștere. În localitățile în care rata de infectare trece de 3 / 1.000 de locuitori, toate unitățile de învățământ se închid.

ISJ Timiș a lansat o hartă interactivă, unde cu un singur click puteți vedea cum se învață în județ în această perioadă. Ea poate fi consultată aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: