23 ianuarie 2021

Hai la Planetariu! Dansul astrelor, pe înțelesul tuturor, la Timișoara

Planetariu Mobil la Timisoara

Mari și mici, timișorenii sunt invitați, la începutul lunii iunie, la Planetariul Mobil. Acesta ajunge din nou în orașul de pe Bega și, dacă vreți să deslușiți misterele universului, grăbiți-vă să faceți rezervări.
Planetariu Mobil la Timisoara
Planetariul Mobil, organizat de Asociaţia Astronomică Pluto, revine la Timișoara în perioada 2-6 iunie, de această dată cu un spectacol nou. Este vorba despre „Jumătate de secol de la primul pas pe lună”, realizat special cu ocazia împlinirii a 50 de ani de când Neil Armstrong a păşit pentru prima dată pe lună. Vorbim despre un spectacol interactiv, iar reprezentațiile show-ului educațional includ explicații de la doi povestitori care vor interacționa cu publicul, proiecții live spectaculoase și mecanică cerească.

Evenimentele se vor desfășura într-un dom mobil cu diametrul de 8 metri și înălțimea de 5 metri, care va fi plasat în interiorul Casei Tineretului. Proiecţiile au loc desfășura din oră în oră, în intervalul 9-18. O proiecție durează 50 de minute, iar un bilet costă 16 lei. Accesul se face pe bază de rezervări la 0758-365.699 sau cu 15 minute înainte de începerea evenimentului, dar numai în limita locurilor disponibile.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: