Launmomentdat în parc: trei zile cu DJ și prieteni

launmomentdat in parc

Hai în parc! În Parcul Poporului! Hai launmomentdat în parc! La început de iunie, timișorenii sunt așteptați să se relaxeze un pic în natură, chiar în mijlocul orașului. Totul va fi „condimentat” cu muzică și artiști francezi.
launmomentdat in parc
Sezonul România-Franța are, la Timișoara, și o secțiune… în parc. Este vorba despre ediția a patra de Launmomentdat în parc, care va avea loc în perioada 7-9 iunie și este o ocazie numai bună de a ieși cu prietenii. Programul din acest an este cel mai bogat de până acum, capetele de afiș fiind Sassy J, Raphael Top-Secret, Manudigital ft. MC Deemas, Fatta (Soul Stereo), Dj Suspect, Zaltan, Cosmo Vitelli, Djedjotronic, Vincent Privat și Dubapest Hifi.

Launmomentdat în parc este dedicat tuturor pasionaților de muzică, dar și colecționarilor de viniluri. Dacă ajungeți la festival, nu trebuie să îi ratați pe Alur Duvaal, Angel, Artrax (București), BAB, Calibro45, Chorbika (Belgrad), Colectiva Gazette (Cluj), Due Pancake (Praga), Edwerd, Genmaica Soundsystem (Cluj), Karpov Not Kasparov, Mighty Boogie, Mihu & Silvana, Mi-Tzu, Natty Ned (Sibiu), OCVCP, One Lion, Platforma Wolff Soundsystem (București), Riddim Bandits (București), Riot199, Roboțel, Schneider Brothers (Germania), Selecta Droo (Brașov), Tasteful Indiecency, Ulises, Virgil (București), Vru Dubz, Von Bruber, We Are Creepz live și Zo (Cluj). Vor fi trei scene: una epentru concerte live și DJ set (scena Amazon), una pentru soundsystem reggae (scena Safari) și una pentru viniluri (scena Tropical). Activitățile și concertele se desfășoară în intervalul orar 12 – 23, iar intrarea este liberă. Mai multe detalii, aici.

About Post Author