Dar din dar. Cum poți face o faptă bună în prag de Crăciun / FOTO

Dar din dar

foto: Andrei Dragomir

Știați că sunt multe familii în satele din Banat care nu au ce pune pe masă? Că sunt bătrâni care se culcă flămânzi pentru că au pensii de mizerie și nu mai au pe nimeni? În pragul sărbătorilor de iarnă, le putem aduce un strop de speranță.

Asociația Acasă în Banat se pune din nou în mișscare în acest an și organizează o nouă ediție a campaniei „Dar din dar”. În ultimii trei ani, peste 1.000 de familii din din Banat au primit ajutor grație unor oameni cu suflet mare. Cei care doresc să contribuie pot face o donație în contul Asociației Acasă în Banat, menționând numele campaniei, sau pot oferi pachete cu alimente. Companiile care vor să susțină această inițiativă pot face sponsorizări de până la 20% din impozitul pe profit.

Voluntarii asociației Acasă în Banat vor achiziționa din banii donați alimente de bază neperisabile, în special conserve de carne, legume, dar și ulei, zahăr, făină și orez, fructe, cartofi, produse de igienă și câteva dulciuri.

„În fiecare an oferim nu doar alimente, ci și bucurie și speranță, pentru că multor oameni singuri le călcăm pragul, îi ascultăm, le spunem o vorbă bună. Mergem în sate mai greu accesibile din Timiș și Caraș-Severin și ajungem la oameni care chiar au nevoie, la bătrâni abandonați sau la copii care se bucură de o bucată de ciocolată în prag de Crăciun”, spune Radu Trifan, președintele Asociației Acasă în Banat.

Asociația Acasă în Banat poate fi contactată pe pagina de Facebook sau prin e-mail.

Donații în LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801
Donații în EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801
SWIFT/BIC: BTRLRO22
Revolut: 0748918091
PayPal: acasainbanat@gmail.com

About Post Author