Casa de Cultură face concurs pentru copii. Cum îți poți vedea desenul pe o carte poștală

Exercițiu de imaginație pentru copiii de la 8 și 15 ani. Cum cred ei că ar trebui să arate Casa de Cultură în 2023, când Timișoara va fi capitală europeană a culturii? Cei mai creativi sunt așteptați să se înscrie la un concurs.

casa de cultură

Ce cred copiii că ar trebui să însemne / să fie Casa de Cultură a unui oraș precum Timișoara? Cum ar trebuie ea să arate și ce ar trebui să facă, în anul de Capitală Europeană a Culturii?

Cei mici sunt invitați la un exercițiu de imaginație. „Desenați sau pictați, pe o coală A4, ce vă trece prin cap, pe tema «Cum îți imaginezi Casa de Cultură în Timișoara viitorului?». Trimiteți-ne lucrările prin e-mail, până în 3 mai, cu mențiunea «concurs» până în 3 mai, cu mențiunea „concurs”. Nu uitați să specificați numele și prenumele, școala, clasa și numele profesorilor voștri de desen”, transmit cei de la organizatorii.

Toți participanții și îndrumătorii lor vor primi diplome. Și mai e ceva: cele mai frumoase lucrări vor fi multiplicate pe cartoline și dăruite locuitorilor Timișoarei în 9 mai, de Ziua Europei, însoțite de povestea Casei de Cultură din Timișoara. Sute de oameni vor afla, cu această ocazie, despre copii talentați și profesorii care îi coordonează.

About Post Author