Cei nouă polițiști de la Înmatriculări, arestați pe 30 de zile

Înmatriculări

Tribunalul Timiș a emis, marți, mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele celor nouă polițiști de la Înmatriculări, acuzați de luare de mită.

„La data de 15 iunie s-a formulat propunere de arestare preventivă cu privire la nouă dintre inculpați, aceasta fiind admisă de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, care a dispus emiterea mandatelor de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, transmit reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Cercetările continuă. Ofițerii DGA Timișoara au descins, luni, la Serviciului Permise și Înmatriculări, de unde au ridicat 10 polițiștii de la Înmatriculări. „Pe parcursul a numai 4 luni (perioada ianuarie – mai 2021), aceștia au pretins și primit prin intermediari, în mod repetat și consecvent, cu titlu de mită, diferite sume de bani (între 20 și 100 de lei), totalizând aproape 100.000 de lei (…) Cercetările au evidențiat înfăptuirea a 384 de acte materiale de luare de mită”, a transmis DGA.

About Post Author