În pandemie, distracția costă. Amenzi de 145.000 lei, la un chef în Giarmata

nuntă

Chef în toată regula într-o casă din Giarmata. Zeci de oameni s-au distrat de minune până când la ușă le-a bătut… poliția. S-au dat amenzi de 145.000 lei, după ce, în apropiere, au fost prinse la plimbare în miez de noapte încă patru persoane.

Noaptea trecută, în jurul orei 1,15, polițiștii de la Secția 1 Poliție Rurală Timișoara au mers „în vizită” pe strada Tineretului din Giarmata. Acolo era în plină de desfășurare, în spațiu închis, o petrecere privată. Participanții, în număr de 51, nu respectau, spun oamenii legii, normele de protecție sanitară.

Au fost date 51 de amenzi în baza Legii 55/2020 privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19. Gazda petrecerii a primit o sancțiune de 10.000 lei, iar invitații au adunat, la rândul lor, amenzi în valoare totală de 125.000 de lei. În apropierea locului în care se desfășura cheful au fost găsite, pe stradă, încă 4 persoane care nu avea declarație pe proprie răspundere și nici nu purtau mască. Fiecare a primit 500 de lei amendă pentru lipsa măștii, respectiv 2.000 de lei, pentru că nu a respectat interdicțiile privind deplasarea pe timp de noapte.

About Post Author