Se fac angajări la Gruparea de Jandarmi Mobilă

jandarmi

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara organizează concurs pentru ocuparea a șapte posturi. Încadrarea este directă și / sau prin rechemare în activitate.

Sunt vacante șapte posturi, după cum urmează:

  • un post vacant de ofițer specialist II – Psiholog
  • un post vacant de ofițer specialist II – Informare relații publice și cu publicul
  • un post vacant de ofițer în specialitatea Componenta de Securitate pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor
  • un post vacant de subofițer tehnic principal specialitatea Auto
  • un post vacant de subofițer administrativ principal specialitatea Financiar
  • un post vacant personal contractual muncitor calificat IV-I (electromecanic)
  • un post vacant personal contractual șofer II-I

Înscrierile pentru posturile de ofițeri și subofițeri se fac prin e-mail, până în data de 15 octombrie, ora 16. Data limită de depunere a dosarelor este 20 octombrie, ora 14. Concursurile vor consta în susținerea unei probe scrise, de tip test grilă, în acord cu tematica și bibliografia stabilite de comisiile de concurs.

Pentru posturile de personal contractual, înscrierile se vor face la sediul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara, de pe str. Gh. Barițiu, nr. 19-21, în perioada 18 octombrie – 2 noiembrie, pentru postul de muncitor calificat-electromecanic, respectiv 15 octombrie -29 octombrie, pentru cel de șofer. Înscrierile se fac de luni până vineri, între orele 8 și 16. Concursul va consta în susținerea unei probe practice și a unui interviu.

Relaţii suplimentare privind organizarea şi desfăşurarea concursului se pot obţine de la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, telefon 0256-490.990, interior 24629, în zilele lucrătoare, orele 8 -16.

About Post Author