Femeia incendiată marți a murit. Un student de 22 de ani a fost reținut

Femeia de 44 de ani care a ieșit din casă, marți, cu hainele în flăcări a murit. Avea arsuri pe aproape toată suprafața corpului. Un tânăr de 22 de ani a fost reținut, pentru ucidere din culpă.

incendiată

Scenele de groază s-au petrecut marți, pe strada București. O femeie de 44 de ani a ieșit în flăcări din blocul în care locuia, spunând că un vecin i-a dat foc. Ea a fost dusă de urgență la spital, unde medicii au constatat că are arsuri pe 98% din suprafața corpului.

Vecinii femeii le-au spus polițiștilor că aceasta ar fi avut probleme psihice, însă ancheta a scos la iveală altceva. În noaptea de marți spre miercuri, un tânăr de 22 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit că i-ar fi dat foc femeii, după ce a turnat benzină pe ea.

Miercuri, victima a murit din cauza arsurilor, la Spitalul Județean. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Tânărul de 22 de ani, care este student, a fost reținut în iulie 2020, pentru lovire sau alte violențe. Ulterior, în august 2020, a fost trimis in judecată. Dosarul este pe rolul instanței.