Platforma Liberal Conservatoare se pregătește de alegeri. Ambruș: Nu suntem o emanație a unor traseiști

Platforma Liberal Conservatoare

sursa foto: Platforma Liberal Conservatoare

Platforma Liberal Conservatoare, a lui Raul Ambruș, are organizații în 39 de UAT-uri din Timiș. Extinderea a fost marcată în prezența primarului Timișoarei și a deputaților Claudiu Chira (Forța Dreptei) și Ciprian-Titi Stoica (AUR). În 2024, speră actualul consilier local, PLC va fi „cea mai puternică mișcare politică din județ”.

Platforma Liberal Conservatoare, condusă de Raul Ambruș, a avut, duminică, o lansare județeană, în prezența a peste 1.100 de persoane, după estimarăile organizatorilor. PLC se dorește a fi o „umbrelă” sub care să se adune toți liberalii care se simt trădați.

„Noua mișcare politică își dorește să apere și să promoveze valorile liberale, deoarece alte partide politice intitulate liberale au abandonat aceste principii, iar electoratul de dreapta are nevoie de o reprezentare puternică în tot ceea ce înseamnă susținere a mediului privat, a libertății individuale și a dezvoltării economice a comunității, având ca piloni de bază credința și familia (…) De aceea consider că această Platformă nu este o organizație oarecare, și cred că nu mai există în țară una atât de unită și de mobilizată ca și a noastră, în care să fim cu toții o familie, care, împreună, în 2024, vom reprezenta cea mai puternică mișcare politică din județ deoarece ne vom prezenta în fața alegătorilor cu fruntea sus, nefiind o emanație a unor jocuri de culise sau a unor traseiști de profesie”, susține Raul Ambruș.

Potrivit acestuia, în șase luni de la lansare, au fost înființate 39 de organizații la nivelul comunelor din Timiș La lansarea de la Sala Capitol s-au aflat în sală primarul Timișoara, Dominic Fritz, președinte USR Timiș, deputatul Claudiu Chira, președinte Forța Dreptei Timiș, și deputatul AUR Ciprian Titi Stoica.

About Post Author