Aproape 200 de șoferi amendați pentru parcări ilegale. Unii au rămas și fără mașini / FOTO

parcări

„Recoltă” bogată pentru polițiștii locali, în primele două săptămâni de când este posibilă ridicarea mașinilor parcate pe străzile pietonale. 17 șoferi au rămas fără autoturisme, iar alți aproape 200 au plătit amenzi.

De la începutul lunii septembrie, mașinile parcate neregulamentar în zona pietonală a Timișoarei pot fi ridicate. Decizia a fost luată în CL în această vară, dar a putut fi pusă în practică doar după montarea indicatoarelor care avertizează șoferii asupra posibilități de a rămâne fără autovehicule. De la intrarea efectivă în vigoare a acesteia, polițiștii locali au aplicat 148 sancțiuni contravenționale pe străzile dedicate pietonilor, din zona centrală, fiind dispusă, de asemenea, ridicarea a 17 autovehicule.

Cele mai multe situații de acest gen au fost constatate pe străzile Sergent Constantin Mușat, Eugeniu de Savoya, Augustin Pacha și Emanuil Ungureanu. Amenzile sunt cuprinse între 500 și 1.000 de lei pentru persoanele fizice, respectiv între 1.500 și 2.000 lei pentru persoanele juridice.

Tot din această lună sunt interzise oprirea și staționarea vehiculelor pe scuaruri, sau insule de dirijare a circulației. Amenzile sunt între 600 și 1.200 lei pentru persoanele fizice și 1.500 – 2.000 lei pentru cele juridice. Au fost amendați , la acest capitol, 49 de conducători auto, mai ales pe str. Coriolan Brediceanu, bd. Revoluției 1989 și bd. Dâmbovița.

About Post Author