Workshop de dans contemporan la TESZT. Cum te poți înscrie

teszt

Sunteți interesați de dansul contemporan? Dacă răspunsul este da, nu trebuie să fiți dansator profesionist, ca să participați la un workshop gratuit, organizat în cadrul Festivalului Euroregional de Teatru din Timişoara – TESZT.

Festivalul Euroregional de Teatru din Timişoara – TESZT, organizat de Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, nu înseamnă doar zeci de reprezentații de teatru indoor și outdoor prezentate de companii românești și străine. Au loc, cu această ocazie și mai mult evenimente conexe – workshopuri și expoziții. Unul dintre aceste este atelierul de arte performative cu participare gratuită.

Vorbim despre un workshop de dans contemporan susținut de trupa Szene 2Wei și coregraful William Sanchez H. din Germania. Acesta va ava loc marți, 23 mai. Participarea este gratuită și este deschisă tuturor persoanelor interesate de dansul contemporan, profesioniști sau nu. Înscrierile se pot face AICI, până în data de 20 mai.

Peste 30 de spectacole

Szene 2Wei a fost fondată în 2009 de Timo Gmeiner și William Sánchez H. în Essen. Scopul lor primordial, atât pe scenă, cât și în afara ei, este să caute dialogul cu oamenii – mai ales atunci când limbajul universal al artei dă naștere la diverse forme de comunicare. Coregraful William Sánchez H. (n. 1981, Columbia) este prezent în TESZT 2023 cu două spectacole: „Herz emoji” (22 mai, ora 17, Sala Mare) al companiei Szene 2Wei și „Lordess” (24 mai, ora 20, Atelierul de Pictură) al companiei The Garden.

Informații despre toate spectacolele și programul complet al festivalului sunt disponibile AICI. Toate spectacolele vor fi traduse în română, maghiară și engleză, în funcție de limba spectacolului, iar la finalul fiecărei seri artiștii vor participa la discuții cu publicul. Biletele costă 30 și 50 de lei. De la casa de bilete pot fi cumpărat abonamente de 200 de lei pentru 5 spectacole, respectiv 400 de lei pentru 10 spectacole la alegere. Biletele online se găsesc AICI.

About Post Author