Sfaturi de la ADID Timiș: Să dăm mai multă importanță plaselor de cumpărături!

adid timiș

Sfaturi de la ADID Timiș: Să dăm mai multă importanță plaselor de cumpărături!

Guvernele cheltuiesc milioane de euro anual pentru a gestiona cantitatea crescândă de deșeuri de plastic. Putm ajuta la scăderea acesteia fie și refuzând orice plasă de plastic, fie ea cât de mică.

Nu poate fi atât de complicat, mai ales că plasele de cumpărături reutilizabile vin într-o atât de mare varietate de materiale și modele. De la bumbac și pânză, până la țesături fabricate din sticle de apă reciclate, sunt o mulțim de opțiuni. Toate plasele de cumpărături reutilizabile sunt ușoare, durabile și lavabile, permițându-le câțiva ani de utilizare.

Folosind o pungă de cumpărături reutilizabilă, reducem direct resursele necesare producerii și eliminării pungilor de plastic și putem astfel proteja mediul de poluare. În același timp, economisim bani, arătăm bin și ne bucurăm de o calitate mai bună a vieții.

Cu atâtea motive pentru a trece la plase de cumpărături reutilizabile, toată lumea ar trebui să-și ia rămas bun de la punga de pungi de plastic de unică folosință. Cum arată plasa ta de cumpărături preferată?

About Post Author