Robu, cinstit, fără ipocrizie: Sunt favorit în toate sondajele, deci candidez la primărie

nicolae robu

foto: Arhivă, Nicolae Robu, în ziua în care a depus jurământul de primar, în 2012

Candidează la Primăria Timișoara în 2024, pentru că sondajele adevărate îl dau toate drept favorit. Nicolae Robu nu ține foarte tare să reprezinte PNL și e dispus să încerce să revină în biroul de pe CD Loga 1 din postura de independent.

Se „întâlnește” live cu fanii pe Facebook săptămânal, le explică acestora câte-n lună și-n stele, fiind din ce în ce mai acid la adresa actualei administrații. În aceste întâlniri, fostul primar Nicolae Robu și-a asigurat deja suporterii că vrea al treilea mandat.

Dar, pentru că nu toată lumea are timp să urmărească transmisiuni live pe Facebook, Robu a decis să facă niște „clarificări necesare”.

Dacă ei nu mă vor, eu mă descurc

„Întrebat fiind, când sunt la plimbare, când îmi fac cumpărăturile, în dialogurile mele live cu timișorenii, practic peste tot, dacă voi candida pt un nou mandat de Primar -ba, de cele mai multe ori, cerându-mi-se la modul cel mai direct să candidez!-, am răspuns cinstit, fără ipocrizie: da, voi candida!

În mod firesc, după acest răspuns, a venit întrebarea: din partea cui? Iar răspunsul meu și la această întrebare a fost la fel de direct, de cinstit: voi candida fie din partea PNL, dacă conducerea națională a partidului arată în timp util că mă vrea, fie independent, dacă nu mă vrea – lucru de bun simț, doar dragoste cu de-a sila nu se poate, știm bine!”, a notat fostul primar. Trebuie remarcat faptul că Robu așteaptă un accept doar din partea conducerii naționale a PNL, fără să ia în calcul preferințele organizației județene.

„Candidez oricum”

Fanii fostului primar pot să stea liniștiți. Nicolae Robu e hotărât să candideze și nu vrea să mai repete greșelile din 2020, când, așa cum a spus de altfel de multe ori, ar fi avut sfătuitori prost intenționați. De această dată, nu se va mai întâmpla.

„Dacă cumva se va întâmpla ca unora să le treacă prin minte să vină cu sondaje măsluite ca să mă convingă să nu candidez – fac precizarea că până acum nu s-a întâmplat așa ceva, toate sondajele dându-mă detașat favorit!-, nu vor avea niciun sorț de izbândă, eu candidând oricum, lăsându-i pe timișoreni să-și arate preferințele prin vot”, spune Robu.

Pe undeva însă, fostul primar pare dezamăgit de faptul că la Timișoara nu se arată la orizont alegeri anticipate. „Până la alegeri mai e mult, având în vedere că se pare că nimeni nu are curajul să se atingă de un cetățean german, oricât de flagrantă ar fi ilegalitatea în care el se află, oricât de multe abuzuri și alte ilegalități ar face, oricât de catastrofal pt oraș ar fi”, mai transmite acesta.

About Post Author