Plantație uriașă de canabis, descoperită la Pietroasa / FOTO + VIDEO

canabis

A doua acțiune „grea” împotriva traficanților de droguri din Timiș, în doar câteva zile. De această dată, la Pietroasa și Timișoara au fost găsite două plantații de canabis. Trei bărbați au fost duși la audieri.

Polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și procurorii DIICOT au făcut, vineri, cinci percheziții în județul Timiș, la persoane bănuite de trafic de droguri. Oamenii legii susțin că trei bărbați, în vârstă de 25, 28 și 39 de ani, ar fi cultivat canabis în Timișoara și Pietroasa și, ulterior, l-ar fi distribuit în județul Timiș.

„În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, peste 700 de grame de cannabis, aproximativ 10 grame de amfetamină, mai multe instrumente folosite la prepararea, porționarea și consumul drogurilor, precum și 4 grindere”, transmite IPJ Timiș. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La activități au participat și polițiști din cadrul I.P.J. Timiș și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timișoara.

De asemenea, la două dintre adresele la care au fost făcute percheziții au fost descoperite două culturi outdoor de canabis. În Timișoara au fost găsite 13 plante aflate în diverse stadii de dezvoltare. În comuna Pietroasa însă, polițiștii au dat peste o adevărată plantație, care însuma 150 de plante, totalizând peste 170 de kilograme de masă verde de canabis.

Cei trei bărbați au fost duși la DIICOT, pentru audieri. Doi dintre ei au fost reținuți pentru 24 de ore, ulterior, magistrații dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile.

About Post Author