Laborator de hașiș, găsit în Timiș, în urma unor percheziții / FOTO + VIDEO

hașiș

Patru traficanți de droguri au fost scoși din… producție, în urma mai multor percheziții făcute în Timiș. Polițiștii au găsit și o cultură de plante de canabis, dar și un laborator în care produceau hașiș și ulei de canabis.

Polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timișoara au făcut șase percheziții în Timiș, la patru persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Au fost puse în executare patru mandate.

Cercetările au vizat patru bărbați, cu vârste între 31 și 58 de ani, care ar fi cultivat canabis, iar după recoltarea plantelor le-ar fi folosit în scopul obținerii de hașiș. Ulterior, aceștia ar fi distribuit canabis și hașiș în județele Timiș și Caraș-Severin.

„La una dintre locații, au fost descoperite o cultură indoor de canabis (16 plante mature) și un laborator de producere a rezinei de canabis (hașiș) și a uleiului de canabis prin metoda Bubble Hash. Au fost găsite, de asemenea, instrumente folosite pentru prepararea acestuia, respectiv malaxoare, recipiente pentru decantare și filtrare, precum și aparate de presare”, a transmis IPJ Timiș.

Au fost ridicate aproximativ șase kilograme de muguri de canabis, aproximativ 30 de kilograme de masă vegetală tocată și șapte turte din hașiș, în total o jumătate de kilogram.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Au participat și polițiști din cadrul I.P.J. Timiș și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timișoara.

About Post Author