Parcul Crăciunului de la Muzeul Satului caută comercianți. Fără kitsch și prețuri exagerate

Parcul Crăciunului

sursa foto: Facebook / Borco Ilin

Parcul Crăciunului, care se va deschide în premieră la Muzeul Satului Bănățean, caută comercianți. Sunt 10 căsuțe care îi așteaptă, dar și loc destul pentru cel puțin 10 tonete cu mâncare.

Parcul Crăciunului va avea loc în perioada 4 – 23 decembrie, iar comercianții se pot înscrie până în data de 14 noiembrie. Cei selectați vor fi anunțați în 17 noiembrie. Un metru pătrat de teren va fi închiriat cu 5 lei / zi, iar o căsuță amenajată de șase metri pătrați va costa 40 lei/zi. În total, sunt 17 zile de activități. Comercianții sunt obligați să respecte orarul de funcționare: orele 17 – 21, marți, miercuri, joi și vineri, respectiv orele 15 – 21, în weekend. Ei pot solicita începerea activității înainte de ora de începere stabilită.

Sunt disponibile 10 căsuțe pentru produse finite, iar terenul este pregătit să găzduiască minimum 10 tonete de mâncare. Cei care optează pentru o căsuță nu trebuie să o amenajeze festiv, acest lucru fiind asigurat de organizatori.

Citește și: Patinoar în fața Operei, la Târgul de Crăciun. Sunt și alte noutăți față de anii trecuți

„Scopul nostru nu este să aducem oamenii să cheltuie bani, nu vrem un mall în aer liber și nici nu vrem să scoatem bani de pe comercianți. În Parcul Crăciunului de la Muzeul Satului Bănățean, cei care vor vinde diverse produse vor întregi magia sărbătorilor de iarnă, fiind acolo pentru a asigura atmosfera și a oferi o băutură caldă sau specialități de mâncare. Organizatorii își rezervă dreptul de a face o selecție riguroasă și de a respinge produsele kitsch. Nu vrem comercianți mulți, vrem comercianți onești”, spune Alin Nica, președintele CJ Timiș.

În Parcul Crăciunului va fi deschis, de asemenea, un patinoar și vor fi funcționale un carusel și un trenuleț, la care accesul va fi gratuit.

Regulamentul organizării activității comerciale în Parcul Crăciunului și cererea de înscriere sunt disponibile aici și aici.

About Post Author