27 octombrie 2020

Nicolae Robu: De oricâtă calomnie voi beneficia în continuare, voi rămâne extrem de fericit pentru ce-am făcut pentru orașul meu

nicolae robu

Primarul în exercițiu al Timișoarei a postat, luni dimineață, primul mesaj pe Facebook, după ce a pierdut alegerile. Nicolae Robu își laudă colaboratorii, spune că se așteaptă la calomnii și se declară fericit de ce a făcut pentru oraș.

Și-a anunțat duminică seară înfrângerea după numărarea a numai 15% din voturi și spunea că, de acum încolo, se va concentra pe viața personală, pe care a cam neglijat-o în ultimii ani. Primarul în exercițiu Nicolae Robu a postat luni dimineață un mesaj în care mai face totuși niște precizări.

„Sunt mândru de ce am lăsat în urma mea, atât la UPT, cât și la primărie. Doar timpul va așeza lucrurile la locul lor, în mod corect! Mulțumesc timișorenilor care astăzi m-au votat! Mulțumesc colegilor din primărie veniți în instituție o dată cu mine sau după, tineri valoroși, cu care, alături de foarte puțini moșteniți -din păcate, cu foarte puțini!-, am făcut toate lucrurile care au schimbat radical orașul, de care beneficiază în egală măsură cei ce m-au votat și cei ce nu m-au votat, lucruri cu care mă mândresc și mă voi mândri mereu!”, a notat liberalul.

Robu încheie mesajul în nota care l-a consacrat: aceea a eternului optimist, care spune că vede mereu partea bună a lucrurilor: „De oricâtă calomnie voi beneficia în continuare -și știu bine că voi beneficia!-, eu, ca idealist ce sunt, voi rămâne nu fericit, ci extrem de fericit pentru ce-am făcut pentru orașul meu! Mulțumesc, de asemenea, colegilor din PNL, cu care chiar am făcut echipă foarte bună! Fie ca Timișoara să aibă un viitor fericit!”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: