18 ianuarie 2021

Nicolae Robu: Am pierdut, așteptările timișorenilor sunt altele

nicolae robu

Nicolae Robu și-a recunoscut înfrângerea în fața lui Dominic Fritz, candidatul USR PLUS. N-a mai așteptat finalul numărătorii paralele și a anunțat că a pierdut alegerile.

„Am pierdut, este voința timișorenilor, diferența este mare. Comparând numărul de voturi, diferența este surprinzător de mare, nu o pot spune în procente. Am considerat că va fi un scor strâns și am fost optimist până în ultimul moment dar diferența este mare ceea ce înseamnă că așteptările timișorenilor sunt altele. Dezvoltarea în forță nu a dat satisfacție. Vă spun sincer că dacă ar fi fost să aleg dacă aș pierde la o diferență mică sau una mare, aș fi ales să pierd la o diferență mare. Nu am nicio suferință. Înseamnă că nu mă pliez pe ceea ce vor timișorenii pentru următorii patru ani. Asta e viața, fără regrete!”, a spus Robu.

Nicolae Robu a fost primar în perioada 2012 – 2020. „Recunosc, nu pot fi ipocrit, mi-ar fi plăcut ca obiectivele pentru care am luptat atât – noul stadion, Sala Polivalentă, Pasajul Solventul – să fie asociate cu al treilea mandat al meu. N-a fost să fie. Eu sunt fericit cu ceea ce am realizat până la vârsta mea – atât în cariera mea academică, cât și în cea de primar”, a conchis acesta.

1 thought on “Nicolae Robu: Am pierdut, așteptările timișorenilor sunt altele

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: