8 iulie 2020

Fiica primarului din Deva, infectată cu noul coronavirus. E internată alături de tatăl ei, la Timișoara

coronavirus

Fiica de 19 ani a lui Florin Oancea, primarul liberal al Devei, a fost adusă, duminică, la Timișoara. Ea este infectată cu noul coronavirus. Mama și fratele ei sunt bine.

„Am primit în această după-amiază rezultatele testării epidemiologice pentru familia mea. Soţia şi băiatul – rezultate negative, deci nu sunt infectaţi cu virusul Covid – 19. Fata mea – din păcate, rezultat pozitiv – şi acum a ajuns alături de mine, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Şi-a făcut şi un selfie în ambulanţa care a adus-o, făcând semnul victoriei, draga de ea. Nu ne lăsăm! Cu credinţă şi speranţă vom trece peste toate încercările vieţii”, a scris, duminică seară, pe Facebook, Florin Oancea.

Primarul din Deva este internat de sâmbătă la Timișoara, fiind infectat cu noul coronavirus. Alături de el sunt și deputatul Lucian Heiuș și administratorul public Adrian David Nicolae. Toți trei s-au întâlnit la ședința BPN al PNL cu senatorul Vergil Chițac, pozitiv cu noul coronavirus.

Potrivit ultimelor raportări la nivel național – în care fiica lui Florin Oancea nu era inclusă – în România erau 139 cazuri confirmate. Duminică fuseseră anunțați ca testați pozitiv 16 oameni: câte patru cazuri în București și în Arad, trei în Brașov, două în Brăila și câte un caz în Constanța, Teleorman și Iași. În aceste condiții, la Timișoara sunt internați 37 pacienți.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: