Biletele „la Malkovich”, din nou, ca Fata Morgana în online. Casieria TNT, cea mai bună alegere / FOTO

john malkovich

Online, biletele pentru a treia reprezentație a spectacolului „The Infernal Comedy / Comedia Infernală”, cu John Malkovich, s-au epuizat, din nou, aproape instant. Au reapărut vreo 20 de minute mai târziu altele, dar, deși puteau fi selectate, nu puteau fi plătite. Fericiții au fost cei care au stat la coadă, „old school”, la casieria Teatrului Național.

Teatrul Național Timișoara a programat a treia reprezentanție a spectacolului „The Infernal Comedy / Comedia Infernală”, cu John Malkovich, vineri, 21 iulie, de la ora 16. Biletele au fost puse în vânzare duminică, de la ora 11, simultan, online și la casieria de pe strada Mărășești. Aici oamenii s-au așezat cuminți la rând, așteptând să se deschidă.

La ora 11, pe eventim, site-ul prin care poți cumpăra bilete online la spectacolele TNTm, a fost pus în vânzare un foarte mic număr de tichete, așa cum se poate vedea în imaginea alăturată. Toate, din categoria VIP, cu 440 lei / bucata. La 11,05, niciunul dintre acestea nu mai era disponibil. Spectacolul încă nu figurează ca sold-out, precum celelalte două, dar biletele sunt „momentan indisponibile”.

Din nou, haos pe online

La casierie, lucrurile s-au desfășurat, de această dată, mult mai civilizat, fără liste făcute în prealabil. Oamenii au intrat în grupuri de câte cinci.

Interesant este însă că, în jurul orei 11,30, harta cu locuri disponibile pentru cumpărare online s-a… aglomerat cu bilete din toate categoriile de preț. La fel ca în luna mai însă, când oamenii s-au plâns că nu au putut cumpăra nimic, nici de această dată nu a mers cum trebuie. Indiferent din ce categorie era biletul, indiferent de numărul de tichete selectate, ele nu au putut fi plătite.

Pentru conformitate, la ora 11,47, schema de locuri disponibilă pe eventim era aproape nemodificată față de cea de la ora 11,28, cu excepția a trei sau patru locuri de 180 lei bucata, disponibile în rândul 22. Apoi, la ora 11,54, a apărut bun de selectat direct, un bilet de 440 de lei!

Cu siguranță, la fel ca în luna mai, unii au reușit să cumpere bilete și online, dacă au avut, în egală măsură, răbdare și noroc. Pentru mulți însă, a fost, din nou, o experiență enervantă, cu gust amar.

CONTEXT

„The Infernal Comedy” este un spectacol pe care Michael Sturminger, care semnează și regia artistică, l-a scris special pentru John Malkovich, construind un dialog între limbajul vorbit și cel cântat. Universul sonor, populat de muzica lui Vivaldi, Mozart, Beethoven, Haydn, Weber, Gluck și Boccherini, este susținut de sopranele Susanne Langbein și Chen Reiss și Wiener Akademie Orchester.

John Malkovich construiește, în acest spectacol, autobiografia fictivă a lui Jack Unterweger, criminalul în serie care, în anii ’90, a provocat o dezbatere aprinsă privind carisma și psihopatia.

About Post Author