Banatul Montan ar putea fi destinația anului 2021 în România. Cum se votează

Șase locuri din România, de votat pentru destinația anului 2021. printre ele, și Banatul Montan. Este vorba despre un proiect de promovare a turismului intern, lista finală fiind realizată în urma voturilor a peste 16.000 de oameni. Din iulie, veți putea vota din nou pentru marele câștigător.

banatul montan

Proiectul de promovare a turismului românesc, realizat de Prima TV și platforma www.destinatiaanului.ro, intră în linie dreaptă. Peste 16.000 de oameni au decis că finala se va disputa între Banatul Montan, Brăila, Delta Dunării, Iași, Țara Maramureșului și Oradea. În top 10 au mai intrat Țara Vrancei, Țara Făgărașului, Ținutul conacelor Covasna și Alba Iulia.

Au primit, de asemenea, multe nominalizări destinații precum Brașov, Bucovina, Ciugud, Corbi – Argeș, Țara Hațegului, Toplița, Zărnesti – Piatra Craiului sau Piatra Neamț. În etapa a doua a proiectului, care va începe în 17 iulie, oricine va putea vota aici destinația preferată din cele șase finaliste.

Prima TV va difuza, în lunile iulie și august, șase emisiuni care vor promova lucruri de văzut și de făcut, gastronomie locală, dar și oamenii faini pe care-i poți întalni in aceste locuri. După ce se va încheia etapa votului online, un juriu format din profesioniști în turism, bloggeri și publicul votant va decide care va fi Destinația anului 2021 în România.