A început maratonul de vaccinare de pe Stadionul CFR

A începutul maratonul de vaccinare de pe stadionul CFR. Acesta face parte dintr-o acțiune derulată la nivel național de Ministerul Apărării, simultan în Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Craiova și Iaşi. Timp de o săptămână, oamenii se pot prezenta la vaccinare fără programare.

spitalul militar

Campania de vaccinare de la spitalul de campanie deschis pe Stadionul CFR se desfășoară 24 / 24 de ore, până în 11 mai. Sunt deschise două fluxuri de vaccinare, iar cei de aici se așteptă ca, în prima zi, să imunizeze în jur de 500 de oameni.

Ministerul Apărării Naţionale a dispus măsuri pentru extinderea programului în regim non-stop, într-o primă etapă, în centrele de vaccinare organizate de Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central din Bucureşti şi unităţile sanitare militare din ţară care sunt şi centre regionale de depozitare a dozelor de vaccin.

În centrele de vaccinare ale spitalelor militare din Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi şi Timişoara, de marți dimineață, de la ora 8, oricine vrea să se vaccineze poate veni s-o facă fără programare. Persoanele imunizate se înregistrează direct în RENV şi vor fi planificate pentru rapel. Vaccinarea se face cu serul Pfizer.

About Post Author