Wizz Air, gata să reia cursele de la Timișoara. De îndată ce se ridică restricțiile de zbor

wizz air

Wizz Air este pregătită să redeschidă baza de la Timișoara începând cu 1 mai. Totul depinde de decizia oficialilor de a elimina sau prelungi restricțiile de zbor către și dinspre România. Compania anunță măsuri sporite de siguranță.

„Pentru a ajuta pasagerii și echipajul să călătorească în siguranță, Wizz Air a introdus mai multe măsuri suplimentare de securitate pentru a susține distanțarea socială pe parcursul îmbarcării și un nivel crescut de curățenie la bord. Călătorii ar trebui să efectueze on line check-in-ul și orice achiziție de servicii, cum ar fi plata pentru bagaje adiționale, pentru a reduce orice interacțiune care nu este esențială la aeroport. Echipajul de cabină va purta măști și mănuși pe toată durata zborului și va distribui șervețele de igienizare fiecărui pasager. Cumpărăturile la bord sunt permise. Se recomandă ca plata să se facă prin mijloace contactless pentru a reduce la minimum contactul fizic”, a anunțat compania aeriană.

Wizz Air va continua procedura strictă de curățenie zilnică, aeronavele fiind dezinfectate peste noapte, conform recomandărilor în vigoare.

Din luna mai, zborurile din Timișoara spre Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais, Barcelona El Prat, Dortmund, Frankfurt Hahn, Roma Ciampino și Londra Luton vor fi reluate. Cu o singură condiție, spune Wizz Air: să nu existe noi restricții.

About Post Author