Vânt puternic și ninsori în zonele înalte. E cod galben

vestul României

foto: Arhivă

Vremea se răcește accentuat în următoarele ore. Meteorologii anunță intensificări puternice ale vântului, dar și ninsori viscolite în zonele înalte.

Sunt deja în vigoare o informare meteo și un cod galben care afectează județele din vestul țării. Informarea este valabilă până sâmbătă, 27 noiembrie, la ora 8. Aceasta acoperă județele Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș. În intervalul menționat vor fi intensificări ale vântului în regiunile vestice ale țării, unde local și temporar vor fi rafale în general de 50-60 km/h. În zona de munte, mai ales la altitudini mari, viteza vântului va depăși 70-80 km/h și trecător va ninge.

Codul galben este în vigoare până sâmbătă, 27 noiembrie, ora 2, și fenomenele vizate sunt intensificări ale vântului și ninsoare viscolită în Carpații Meridionali la altitudini de peste 1.700 m. În intervalul menționat, în județele Timiș și Caraș-Severin vor fi intensificări ale vântului, cu viteze în general de 60-80 km/h. În Carpații Meridionali, la altitudini de peste 1.700 m, rafalele vor depăși 90-100 km/h și temporar va ninge viscolit.

About Post Author