Un timișorean, în cursa mondială pentru Antreprenorul Anului

Ovidiu Șandor, câștigătorul titlului EY Entrepreneur Of The Year – România 2018, intră în compețitia globală pentru titlul EY World Entrepreneur Of The Year™. Sunt 57 de antreprenori, din 47 de țări, care concurează pentru acest premiu, decernat la Monte Carlo.

Câștigătorul va fi ales de un juriu independent format din deținătorii titlului EY World Entrepreneur Of The Year™ din edițiile trecute ale competiției. Premiul va fi acordat pe baza a șase criterii, care le oferă tuturor câștigătorilor de la nivel național o șansă egală: spirit antreprenorial, crearea de valoare, viziune strategică, impact național și global, inovație și integritate personală/spirit de conducere bazat pe obiective.

Timișoreanul Ovidiu Șandor este deținătorul Mulberry Development, o companie antreprenorială care dezvoltă proiecte imobiliare de top, a căror valoare este recunoscută atât la nivel local, cât și la nivel internațional. Proiectul City Business Center din Timișoara a fost primul din România care a primit titlul de Green Building of The Year. Impactul asupra comunității e cel mai vizibil prin noul proiect Isho, care, pe lângă componenta rezidențială, de birouri și servicii, redă orașului o zonă centrală până nu demult abandonată, pe care o îmbogățește cu funcții și utilități. Un exemplu este noul pod peste Bega cu patru benzi de circulație. Proiectul va integra și un spațiu dedicat activităților culturale pe care comunitatea locală îl va putea folosi pentru diverse evenimente.

Șandor este, de asemenea, un susținător al artei contemporane și a pus Timișoara pe scena internațională de artă contemporană, prin organizarea Bienalei Art Encounters. Ultimul său proiect personal este construirea British School of Timișoara, prima școală internațională în regiunea de vest a țării.

About Post Author