Tururi ghidate la expoziția Analog Mania

analog mania

Peste 50 de artiști din nouă țări expun la Timișoara, la Analog Mania. Dacă vă pasionează tehnologia analogică, vă puteți înscrie la tururile organizate cu începere de luni, 15 noiembrie.

Analog Mania este un proiect dedicat artei si tehnicii analogice: de la fotografie, film și sunet până la expoziții ce țin de „mania obiectului“. Lucrările a peste 50 de artiști din 9 țări pot fi admirate și studiate în expoziția organizată de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) în parteneriat cu Ambulanța Culturală. Aceasta poate fi vizitată la parterul și etajul 1 ale Casei Tineretului, până în-28 noiembrie.

În perioada 15 – 20 noiembrie, puteți descoperi Analog Mania printr-o serie de tururi ghidate, în compania celor de la Ambulanța Culturală. Acestea au loc între 15 și 18 noiembrie, începând cu orele 18, respectiv 19. În 19 și 20 noiembrie, tururile sunt disponibile începând cu orele 16 și 17. Pot participa cel mult 12 persoane / tur. Pentru înscrieri trebuie să completați acest formular.

Participarea este permisă doar pentru cei vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv celor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Purtarea măștii este obligatorie.

Mai multe detalii găsiți aici.