Trei școli din Timișoara, în top la Evaluarea Națională. Moisil e în primele 5 din țară

evaluarea națională

foto: Arhivă

Sunt exact 459 de copii care au obținut media 10 la Evaluarea Națională. 30 dintre ei au atins perfecțiunea după afișarea rezultatelor de la contestații. În Timiș au fost 22 de medii maxime, din care 7 la aceeași școală.

Cea mai bună școală din țară la Evaluarea Națională a fost Colegiul Național „Emil Racoviță” din Iaşi. Nu mai puțin de 12 elevi care au învățat aici au obținut media 10 la exmen. La nivel național, au reușit această performanță 459 de copii, din care 30 după ce și-au contestat notele inițiale. Colegiul Național din Iași a avut 11 elevi de 10, iar Colegiul Național „Emanuil Gojdu”din Oradea, 10.

Site-ul edupedu.ro a centralizat toate datele și a făcut un top național. Timișul este pe locul 5, cu Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timișoara, unde 7 copii au luat note maxime. În top mai figurează Școala Gimnazială nr. 24 Timișoara, cu 5 medii de 10, și Colegiul Național „CD Loga”, cu 3.

Per total, în Timiș au fost 22 medii maxime, în nouă școli. Colegiul Național Bănățean Timișoara a avut doi copii de 10, iar Școala Gimnazială 30 Timișoara, Școala Gimnazială 19 „Avram Iancu” Timișoara, Școala Gimnazială „Martin Suboni” Jebel, Școala Gimnazială 27 Timișoara și Școala Gimnazială 25 Timișoara, câte unul.

About Post Author