TM 2023: cum și când vor fi deschise apelurile de proiecte. Explicații pe larg, online

Timișoara 2023

sursa foto: Centrul de Proiecte / infi.ro

Bani, în sfârșit, de la Ministerul Culturii, pentru programul de Capitală Europeană a Culturii, dar cum se împart? Centrul de Proiecte, CJ Timiș și ministerul explică pe larg procedurile vor fi urmate, cu tot cu planificarea în timp. Anul de capitală culturală se deschide oficial în 17 februarie 2023.

Centrul de Proiecte al Primăriei Timișoara anunță pentru luni, 21 noiembrie, dee la ora 11,30, un seminar online cu tema „Prezentarea planului pentru extinderea și consolidarea Programului Cultural Timișoara 2023, prin sesiuni de selecție deschise”.

„Alexandra Rigler, directoarea Centrului de Proiecte Timișoara, împreună cu Ramona Laczko-David, coordonator proiect Timișoara 2023, vor prezenta Programul Prioritar de Finanțare Timișoara 2023, din bugetul local al Municipiului Timișoara. Vor vorbi, de asemenea, despre apelurile deschise pentru extinderea și consolidarea Programului Cultural Timișoara 2023 care urmează să fie lansate în cel mai scurt timp”, au transmis cei de la CdP.

Secretarul de stat Andras Istvan Demeter, de la Ministerul Culturii, va explica felul în care se va implica instituția anul viitor. Dan Diaconu, reprezentant al CJ Timiș, va vorbi, la rândul lui, despre finanțările care vor fi lansate, în 2023, de Județ.

Seminarul poate fi urmărit online pe pagina de Facebook a Centrului de Proiecte. Cei interesați pot pune întrebări în timpul seminarului și se pot face, de asemenea, sugestii pe e-mail.

About Post Author