25 octombrie 2020

Timișoara – Stuttgart, cea mai nouă cursă aeriană din vestul României

Vom putea ajunge mai ușor de la Timișoara în SUA sau în Cuba, dar și înspre diverse destinații europene. De pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia” se zboară de luni, 3 iunie, cu Eurowings, către Stuttgart, de unde există o mulțime de conexiuni spre toate colțurile lumii.

Timișoara este al doilea aeroport din Romania pe care operează compania Eurowings. Vor fi trei zboruri săptămânale către Stuttgart, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri. „Suntem încântați să includem Timișoara în rețeaua noastră de peste 200 de aeroporturi, fiind al doilea aeroport din Romania, după București. Așteptăm cu nerăbdare să transformăm această nouă rută spre Stuttgart într-o rută de succes, ce asigură o conectivitate mai bună între Romania și Germania, un zbor important pentru economie, turism și comunitatea de români ce locuiește peste hotare”, a declarat Mohammed Nasr, Business Development Manager Europa Centrală și de Est pentru Eurowings.

„Suntem foarte mulțumiți că, odată cu extinderea Eurowings la Timișoara, Lufthansa Group a devenit și mai activ în Romania, întrucât continuăm să creștem și să investim pe această piață foarte importantă”, a spus, la rândul lui, Peter Pullem, General Manager Europa Centrală și de Est pentru Lufthansa Group.

Un bilet Timișoara – Stuttgart costă, pentru moment, 49,99 euro. De pe aeroportul german se poate zbura mai departe, spre Statele Unite ale Americii, spre Cuba, spre Marea Britanie, Portugalia, Spania sau Maroc.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: