16 ianuarie 2021

Tel Verde pentru consiliere anti-pandemie, la Timișoara

tel verde

Tel Verde pentru consiliere psihologică – 0800.800.427

Vă simțiți deprimat și trist, din cauza vremurilor? Vreți să vorbiți cu cineva, dar nu știți cine v-ar putea ajuta? De acum există un Tel Verde special: puteți suna, iar un psiholog o să vă asculte și, pe cât posibil, o să încerce să vă ajute.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș pornește, din 24 noiembrie, o linie telefonică dedicată. Ea va oferi ședințe gratuite de consiliere psihologică de suport, pentru persoanele aflate în dificultate din cauza pandemiei.

Dacă vă confruntați cu efectele bolii, aveți pe cineva bolnav în familie, sunteți izolat, aveți anxietate sau gânduri negative, puteți suna, de luni până vineri, între orele 9 – 19, la Tel Verde pentru consiliere psihologică – 0800.800.427. Serviciile de consiliere vor fi asigurate în mod gratuit, cu respectarea confidențialității și a datelor cu caracter personal.

Mai mulți psihologi de la DGASPC Timiș vor oferi apelanților suport emoţional de specialitate, precum și recomandări. „Este foarte important să fim alături de oameni acum, în aceste momente dificile, în care, neliniștea și anxietățile pot să cuprindă sufletul fiecăruia. Oamenii trebuie să știe că nu sunt singuri, că suntem aici pentru ei. Psihologii noștri sunt foarte bine pregătiți și potsă îi ajute să se reechilibreze din punct de vedere psihic și emoțional”, spune Emilia Milutinovici, directorul general al DGASPC Timiș.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: