Spitalul Militar, premiu la Romanian Healthcare Awards. Pentru calitatea serviciilor și siguranța pacientului / FOTO

spitalul militar

Spitalul Clinic Militar „Dr. Victor Popescu” a primit trofeul categoriei „Calitatea serviciilor medicale și siguranța pacientului”, la competiția cu juriu internațional Romanian Healthcare Awards. Tot la aceeași unitate sanitară au ajuns și trei diplome de excelență.

Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” din Timișoara a fost nominalizat de mai multe ori la premiile Romanian Healthcare Awards. Juriul, compus din 31 de oameni din 10 țări, a anunțat finaliștii la cele șapte categorii. Spitalul timișorean a fost nominalizat la categoriile „Echipa medicală a anului”, „Campania medicală a anului” și „Calitatea serviciilor medicale și siguranța pacientului”.

Echipa de la Timișoara a primit trofeul la categoria „Calitatea serviciilor medicale și siguranța pacientului”. „Proiectul nostru câștigător a început în luna martie a anului 2020 când, la nivelul Ministerului Apărării Naționale, s-a decis construirea și operaționalizarea unui Sistem Medical Modular de Izolare și Tratament. Acesta a fost construit pe stadionul CFR, acolo unde altă dată se făcea performanță sportivă. Acum, echipa noastă medicală face performanță medicală, asigurând tratarea pacienților infectați COVID-19”, transmite maiorul Cosmin Jian, ofițer de informare și relații publice.

Spitalul Militar a primit și trei diplome de excelență, în urma nominalizării la celelalte categorii. Romanian Healthcare Awards ete prima și cea mai amplă competiție cu juriu internațional dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România. Aceasta își propune să identifice și să aprecieze exemplele de bună practică din sistemul medical românesc, reușitele individuale și de echipă. Juriul internațional Romanian Healthcare Awards a fost format din 31 de membri, care provin din România, Bulgaria, Franța, Republica Moldova, Lituania, Belgia, Italia, Olanda, Irlanda și Danemarca.

La ediția din 2020 a competiției, Spitalul Județean Timișoara a fost desemnat spitalul anului, iar cea mai bună a fost desemnată o echipă de la Spitalul Municipal Timișoara.

About Post Author