Sorin Ionescu, propus subprefect de Timiș. Tocmai a câștigat concursul de director la CNB

sorin ionescu

Profesorul de istorie Sorin Ionescu va schimba catedra cu prefectura. El este propunerea PSD Timiș pentru una dintre funcțiile de subprefect în Timiș. Cel mai probabil, Ionescu va fi numit în locul lui Andrei Molnar, de la UDMR.

„Membrii Biroului Permanent Județean al PSD Timiș au fost consultați cu privire la propunerea pentru una din cele două poziții de subprefect al județului Timiș. Propunerea PSD, acceptată în unanimitate, pentru această poziție, este Sorin Ionescu, membru al Biroului Municipal al PSD Timișoara și director al Colegiului Național Bănățean”, a transmis, marți, PSD Timiș.

Sorin Ionescu este membru PSD din 2000, a fost consilier local și este director la Colegiul Național Bănățean din 2014. La finele săptămânii trecute, Ministerul Educației a anunțat că Ionescu a promovat concursul pentru postul de director la CNB. El a obținut nota 8,20 la proba scrisă și a avut 10 la interviu, media sa fiind 9,10. Sorin Ionescu a fost unul dintre puținii candidați la acest concurs care a ales ca numele să-i fie făcut public.

După ce va fi numit subprefect, Sorin Ionescu va rămâne doar profesor la CNB. El ar urma să ocupe funcția deținută acum de avocatul Andrei Molnar, de la UDMR. Propunerea PSD pentru prefect este consilierul județean Mihai Ritivoiu.

About Post Author