Mihai Ritivoiu, tot mai aproape să devină prefect

mihai ritivoiu

PSD dă prefectul, Timișul fiind una dintre excepțiile protocolului de la nivel național dintre social-democrați și liberali. PNL speră la o funcție la București, în timp ce Mihai Ritivoiu se pregătește să facă echipă cu Ovidiu Drăgănescu.

„Membrii Biroului Permanent Județean al PSD Timiș s-au întrunit într-o ședință de lucru, în cadrul căreia a fost votată în unanimitate propunerea pentru poziția de prefect al județului Timiș. Propunerea PSD pentru această poziție este Mihai Ritivoiu, președinte al PSD Timișoara”, a transmis organizația social-democrată.

PSD va numi, așadar, prefect, deși PNL are președinte de CJ și, la nivel național, regula pe care s-a mers a fost că funcțiile vor reveni aceluiași partid. Timișul este o excepție. Llberalii din Timiș ar putea primi, eventual, o altă funcție la București, dar încă nu a fost luată o decizie clară.

Mihai Ritivoiu are 41 de ani și este, în acest moment, consilier județean. Este doctor în economie și are două masterate, în integrare europeană și management politic. S-a remarcat, în ultimii ani, prin reacții critice la adresa fosta conduceri a PSD, din era Liviu Dragnea. În acest moment, în Timiș, atribuțiile funcției de prefect sunt îndeplinite de subprefectul liberal Ovidiu Drăgănescu.

About Post Author