Simonis, apel către Pro România: Vă invităm să susțineți candidații PSD, care au cele mai mari șanse la alegeri (P)

psd timiș

Nu e loc de false așteptări pe stânga politicii locale, susține Alfred Simonis, președintele PSD Timiș. În consecință, îi invită pe cei de la Pro România să-i susțină pe Voichița Lăzureanu și pe Călin Dobra. Nu de alta, dar sunt „cele mai bune variante posibile”.

PSD Timiș și-a anunțat candidatul la Primăria Timișoara și acum caută sprijin din cât mai multe părți pentru Voichița Lăzureanu. De exemplu, din partea Pro România. Partid în care se regăsesc mulți foști membri ai PSD, inclusiv candidatul la PMT, Marius Craina.

Mesaj de la Alfred Simonis

Apel către Pro-România

Dragi reprezentanți, membri și candidați, vă transmitem acest apel ca mesaj de unitate și de responsabilitate politică. Avem în față o importantă provocare electorală şi ne simțim obligați să o tratăm cu seriozitate, în special pentru cei pe care îi reprezentăm, locuitorii județului nostru. În sensul celor de mai sus, vă invităm să vă alăturați și să susțineți candidații cu cele mai mari șanse la aceste alegeri locale, candidații PSD Timiș.

Cu tot respectul pentru colegul nostru Marius Craina, un excelent medic și manager, sondajele de opinie indică în ultimele săptămâni o încremenire a procentelor sale de vot. La județ, candidatul este sub scorul partidului, ceea ce ar trebui să ducă la o repoziționare, astfel ca acesta să nu rămână o frână. Pentru că voturile se vor reflecta direct în scorul final și în numărul de mandate obținute. În aceste condiții, credem că o susținere a candidaților PSD ar genera mai multe șanse pentru toată lumea, cu condiția renunțării la orgolii și la false așteptări. Călin Dobra la Consiliul Județean și Voichița Lăzureanu la Primăria Timișoara sunt cele mai bune variante posibile, în confruntarea cu noua dreaptă politică devoalată, USR+PNL.

Dragi foşti colegi! Sloganul vostru cere un medic ca şi primar al Timişoarei. Sunt întru totul de acord cu voi. Haideti să punem un medic primar, şi să mergem împreună cu medicul cu şanse reale de a învinge, Voichița Lăzureanu!

About Post Author