Șeful de la Starea Civilă, președintele comisiei de concurs de director la Poliția Locală

poliția locală

Mai sunt cam două săptămâni în care cei interesați se pot înscrie la concursul de director la Poliția Locală. Au fost stabilite, prin dispoziție de primar, componențele comisiilor de concurs, respectiv de soluționare a contestațiilor.

Primăria Timișoara a scos la concurs, după opt ani, funcția de director executiv la Direcția Poliția Locală. Candidații își pot depune dosarele de înscriere până la finalul lunii ianuarie. Ei vor fi testați în ceea ce privește cunoștințele de limbă străină, respectiv cele de operare calculator în 10 februarie. Proba scrisă va avea loc în 14 februarie. Mai multe detalii se găsesc aici.

Între timp, prin dispoziție de primar, au fost constituite cele două comisii care vor gestiona procedura. Comisia de concurs va fi compusă din Radu Bogdan Sperneac (șef Direcția de Evidență a Populației) – președinte, Gabriel Almăjan (arhitect-șef), Magdalena Nicoară (director Dezvoltare), Monica Pfeiffer, Călin Fiat – membri, Agata Jivkov – secretar. Din comisia de soluționare a contestațiilor vor face parte Caius Șuli (secretar interimar) – președinte, Simona Drăgoi (fost secretar interimar), Mihai Boncea director Patrimoniu), Claudiu Andraș, Cristiam Mircea Florescu – membri, Agata Jivkov – secretar.

Poliția Locală Timișoara nu mai are din ianuarie 2014 director executiv care să fi promovat un concurs. Au fost de atunci doi interimari: Dorel Cojan și, de un an și două luni, Dumitru Domășneanu.